Tässäpä teille näitä naamoja, joita tarinassani näet. Päivittelen tätä sitämukaa mitä ihmisiä tulee tarinaan.

e1.jpg

Leena Nieminen. Leena on Riinan kuollut äiti. Riina on tullut todellapaljon Leenaan, sillä Leena oli kiltti, huomaavainen/ajattelevainen ja mukava ihminen joka ei ikinä sanonut mitään pahaa muista ihmisistä. Kuoli 38 vuotiaana. Työskenteli lakinaisena.

e2.jpg

Jukka Nieminen. Leenan mies ja Riinan isä. Luonteeltaan samanlainen kuin Leena. Jukka on 40 vuotias. Jukka ja Liisa asuvat monen sadan kilometrin päässä tyttärestään Riinasta, joka muutti niin kauas mallinhommien perässä. Jukka itse työskentelee talonmiehenä.

e4.jpg

Riina Nieminen. Päähenkilömme.  Edellisten tytär. Leena on sisaruskatraasta vanhin. 19 vuotias kiltti, ihana, ajattelevainen nuori nainen, jonka elämä romahtaa täysin kun hän kuulee äitinsä kuolleen. Mallinalku.

e3.jpg

Liisa Nieminen. Riinan sisko. Luonteeltaan juuri samanmoinen kun siskonsa. Liisa on 8 vuotias lapsi, joka on elämänintoa täynnä.

e5.jpg

Sarianna Kuusisto. Riinan paras ystävä ja naapuri. Hyvä kuuntelija jonka kanssa Riina on viettänyt parhaat hetket elämässään. Sariannalla on myös samojedin koira Ninni, kun taas Riinalla on samaa rotua oleva koira jonka nimi on Tico.

 

!P.S!: Osat eivät ole kovin häävin kokoisia mutta tekstiä YRITÄN kirjoittaa suht. paljon.